Ga aan de slag met WoekerpolisVrij

 


De woekerpolis blijft een heet hangijzer. Steeds meer wordt er gekeken naar de rol van de adviseur. Wat heeft die gedaan om zijn klanten te ontwoekeren? Afwachten is een gemiste kans richting je klanten en ook een "luxe" die je niet meer hebt. Start daarom nu direct met het ontwoekeren van jouw portefeuille.

Hoe doe je dit? Door actief met je portefeuille aan de slag te gaan! En wij helpen je hierbij.

Gebruik het stappenplan voor het hersteladvies

Zet ons stappenplan in om elk van jouw klanten het hersteladvies te geven dat zijn verdienen. En maak eenvoudig inzichtelijk wat het betere alternatief voor je klant is. Jouw voordeel:

  • compleet en heel efficiënt stappenplan
  • door jou al vooraf het gesprek eenvoudig in te vullen (als je dat wilt)
  • kant en klare brieven naar bank en verzekeraar
  • volledige en onafhankelijke berekeningen, gewaarborgd door Moneyview
  • alle informatie ook direct voor de klant beschikbaar, deze kan er zelf mee aan de slag

Door het stappenplan te gebruiken, bespaar je veel tijd en dus geld. En je weet dat het compleet en onafhankelijk is. Dus je kunt het voor al je klanten gebruiken.

Adviseurs die een abonnement hebben kunnen ook de unieke rekentool van WoekerpolisVrij gebruiken op hun website! Hiermee kan je klant(of jij) gratis een berekening maken om te kijken of hij een woekerpolis heeft en wat hij aan kosten kan besparen. Interesse? Stuur ons even een bericht via de "contact"pagina en we gaan het voor je regelen.

 

Probeer nu zelf 30 dagen gratis


Volg de training Hersteladvies van WoekerpolisVrij

Wordt een gespecialiseerde ontwoekeraar. Onze training zorgt ervoor dat jij binnen 1 dag, met behulp van experts uit de ontwoekermarkt, weet hoe jij klanten (bestaand en nieuw!) eenvoudig kunt ontwoekeren. Zowel naar het verleden toe (claimen) als naar de toekomst (stoppen of omzetten naar beter product).

Je leert hoe je met jouw portefeuille aan de slag kan gaan: van een probleemdossier naar tevreden klanten.

Heb je de training gevolgd en ga je ons stappenplan gebruiken? Dan wordt je opgenomen in de lijst met ontwoekerspecialisten op de website van WoekerpolisVrij en bij Advieskeuze.nl

 Deelnemen aan de training

 

 

 


©2011-2017 Woekerpolisvrij.nl | Proclaimer | Gebruikersvoorwaarden.